TikTok Likes

TikTok Likes

Vanaf 0,89

De LikeFabriek levert jou meer likes op je TikTok video’s. Voer de link naar je account in en kies de video waar jij meer likes op wilt hebben. Wij leveren discreet, niemand kan zien dat jij likes gekocht hebt. Na betaling starten wij direct met het vervullen van de order.

 

Selecteer hier het aantal likes dat jij wilt kopen om jouw TikTok video te laten groeien

Niet zo lang geleden bereikte het platform TikTok de mijlpaal van 5,7 miljoen Nederlandse gebruikers. En dat zijn alleen de Nederlandse gebruikers. Wereldwijd zijn er 1 miljard actieve gebruikers op het platform te vinden. 

Voorheen stond TikTok vooral bekend om zijn aanstekelijke dansfilmpjes, maar het is ondertussen veel meer dan dat. Gebruikers bekijken op TikTok filmpjes over mode, beauty, reizen en zelfs het laatste nieuws.

Als TikTok creator is er altijd een kans om door te breken en meer volgers te krijgen. Maar door de populariteit is ook de concurrentie onderling groot geworden. Tijd om jezelf te onderscheiden van de rest, tijd om TikTok likes te kopen. 

Over het kopen van TikTok likes

We krijgen altijd veel vragen over TikTok likes kopen. Wat is TikTok likes kopen precies? Wat heb je aan TikTok likes kopen? En wat zijn de voordelen van TikTok likes? Laten we beginnen met uitleggen wat TikTok likes precies zijn. 

TikTok likes zijn simpelweg meer likes voor de TikToks die je plaatst. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten in elke prijsklasse. Of je je TikTok likes nu een klein duwtje in de juiste richting wil geven of juist een flinke boost, het is allemaal mogelijk. Na de aanschaf zullen je TikTok likes snel zichtbaar zijn.

De belangrijkste voordelen van TikTok likes kopen

Als je TikToks maakt dan wil je ook dat die TikToks gezien worden. Dat is minder makkelijk dan het lijkt. De kans dat die miljoenen gebruikers jouw TikToks te zien krijgen is gering. De kans op viraal gaan is slechts voor een paar TikTokers weggelegd. Er zijn een aantal redenen te noemen waarom TikTok filmpjes en TikTok accounts viraal gaan. 

 • De content is on trend en relevant.
 • Je content wordt door bekende TikTokkers, influencers of een beroemdheid gedeeld.
 • Je content wordt door het algoritme van TikTok opgepikt en regelmatig verspreid.
 • De content is van hoge kwaliteit.
 • Soms is viraal gaan simpelweg een kwestie van geluk.

Om te zorgen dat je meer bekendheid vergaard met je TikToks moet je dus zorgen voor TikToks die relevant zijn en van hoge kwaliteit zijn. Maar om echt opgepikt te worden door het grote publiek heb je soms een beetje geluk nodig. Dat geluk kun je een handje helpen door TikTok likes te kopen. 

Hoe meer TikTok likes een TikTok heeft des te relevanter andere gebruikers je TikTok vinden. Je herkent het vast wel bij jezelf. Zie je een TikTok met slechts een paar likes dan is de kans groot dat je snel verder scrolt. Heeft een TikTok een groot aantal TikTok likes dan geeft dat een gevoel van vertrouwen. Het toont vaak aan dat een TikTok de moeite waard is.

De voordelen van TikTok likes kopen op een rijtje:

 • Het zorgt dan TikTok gebruikers eerder geneigd zijn je video te bekijken.
 • Het straalt een bepaalde autoriteit uit.
 • Meer TikTok likes geeft mensen het gevoel dat ze content van hoge kwaliteit te zien zullen krijgen. 
 • Een video met veel TikTok likes krijgt sneller extra likes. 

Geld verdienen met TikTok 

We hebben het nog niet gehad over de belangrijkste redenen om meer TikTok likes en volgers te vergaren. Je kunt met TikTok geld verdienen. Als je net als vele andere contentcreators veel tijd besteed aan het maken van goede TikToks wil je daar ook voor beloond worden. Maar hoe zit dat nu precies?

TikTokcreators kunnen vanuit het TikTok Creator Fund geld ontvangen. Hoeveel je krijgt en of je wat krijgt, is afhankelijk van een aantal factoren. Het heeft onder andere te maken met de hoeveelheid TikToks die je plaats, maar ook met de betrokkenheid van kijkers en het aantal TikTok likes. 

Voordat je jezelf rijk rekent moet je weten dat je veel views, likes en betrokkenheid nodig hebt om een aardig bedrag te verdienen. Je kunt uitgaan van 20 tot 40 cent per 10.000 views. Pas na je eerst miljoen weergaven begint het dus een beetje interessant te worden. Maar een blik op TikTok laat zien dat dit absoluut tot de mogelijkheden behoort. Je hebt alleen een beetje hulp nodig. 

Eindelijk viraal door TikTok likes te kopen

Baal je er een beetje van dat je maar niet door lijkt te breken op TikTok? En dat terwijl je regelmatig nieuwe TikToks plaatst, heel veel tijd aan je TikToks besteed en je uiterste best doet om zeer goede inhoud te creëren. Het is een frustratie waar veel TikTokkers tegenaan lopen. 

Troost je, het ligt niet aan jou. TikTok is een heel leuk platform omdat er veel goede content te vinden is. Daardoor kunnen je leuke, vermakelijke of educatieve TikToks in het niet verdwijnen. Wat jij nodig hebt, is een klein zetje in de goede richting. Door goedkoop TikTok likes te kopen kun je jezelf dat zetje in de goede richting geven. 

Betrouwbaar & Discreet

Influencers vroegen het volgende...

De likefabriek.nl vervult jouw bestelling zo snel mogelijk. Afhankelijk van de huidige wachtrij wordt deze vervult. Vaak gebeurd dit binnen 24 uur.

Dat kan door middel van ons contact formulier. Wij streven er naar om altijd binnen 24 uren contact vragen te beantwoorden. 

Een ieder die op social media actief is, kan een klant zijn van Likefabriek.nl. Wij hebben daarom ook een zeer uiteenlopende doelgroep. Wie vind het nou niet fijn om meer volgers te hebben?

Naast het plaatsen van leuke content en het actief bijhouden van je pages is het kopen van likes, views, volgers etc. de beste manier om populairder te zijn. 

Bij wet is het zeker niet verboden om je kanaal een boost te geven, mits je hier geen commerciële doeleinden mee hebt. Ook kan het in strijd zijn tegen de regels van een platform. Maar het is bij wet dus volledig legaal.

Dit hangt af van het product af. We hebben likes, volgers, streams etc.  vanuit Nederland, maar ook vanuit een wereldwijde database. Dit staat altijd per product duidelijk beschreven.

LikeFabriek.nl klanten aan het woord..
Anoniem
Lees verder
Ik heb me nog nooit zo populair gevoelt nadat ik mijn social media kanalen een boost heb gegeven. Mijn Youtube kanaal haalde iedere keer net 90.000 views, ik koop er nu standaard 10.000 bij zodat ik over de 100k grens heen ben.
Anoniem
Lees verder
Super snelle Spotify streams via Likefabriek.nl gekocht. Bedankt voor de extra kortingsacties. Morgen bestel ik nog even wat likes voor mijn Instagram erbij.
Anoniem
Lees verder
de Likefabriek.nl is voor mij het punt om te starten met social media. Veel van mijn vrienden hadden duizenden volgers en likes. Dat wilde ik ook, dat deze droom zo snel uit is gekomen had ik echter niet verwacht. Snelle levering en een zeer goede kwaliteit.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Terry

  Ik vind dat ik niet word gezien wanneer ik weinig likes krijg. Hopelijk na het kopen wel.

  31 mei 2024
 • Avatar

  Xav

  Het is top.

  20 mei 2024
 • Avatar

  Janneke

  Goed

  Top. Goede service. Ik heb geen slechte ervaring met likefabriek.

  10 mei 2024
 • Avatar

  Rit

  Top

  Dankzij jullie krijg ik nu meer likes. Topkwaliteit!

  29 april 2024
 • Avatar

  Ria

  Tevreden

  Op tijd mijn likes ontvangen. Ik ben tevreden met de service. Top!

  25 april 2024
 • Avatar

  Sofi

  Goede kwaliteit

  Ik vind dit echt top. Je krijgt echte likes.

  22 april 2024
 • Avatar

  Ed

  Nieuwe likes

  Dit probeerde ik ook en het is gelukt.

  15 april 2024
 • Avatar

  Arnold

  Goed

  Het werkt supergoed!. Dik tevreden met de levering

  3 april 2024
 • Avatar

  Jim

  Supergoed

  Het werkt goed. Service is ook top.

  27 maart 2024
 • Avatar

  Rosa

  Het is gelukt!

  De informatie doorgenomen en toen de likes gekocht. Ik ben zeer tevreden.

  15 maart 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service