YouTube Reacties

Vanaf 0,20

De LikeFabriek levert jou meer reacties op je YouTube video’s. Voer de link naar je account in en kies de video waar jij meer reacties op wilt hebben. Wij leveren discreet, niemand kan zien dat jij reacties gekocht hebt. Na betaling starten wij direct met het vervullen van de order.

Geef hier de reacties op die jij graag onder jouw YouTube video wilt zien!
Let op: elke regel telt als 1 reactie en je betaalt per regel,
waarbij je minimaal 10 en maximaal 2000 regels/comments kan bestellen.

YouTube reacties kopen – Vergroot je following 

YouTube reacties kopen, het pad naar succes – YouTube heeft wereldwijd 2 miljard actieve gebruikers en elke minuut komt er 500 uur aan video’s bij. Dat maakt het voor jou als YouTuber of artiest een uitermate interessant platform. Het is dan ook niet meer dan logisch dat je ook een aantal van die bezoekers aan je wil binden. 

De populariteit van YouTube zorgt er echter ook voor dat er heel veel concurrentie is. Hoe zorg je dan toch dat je opvalt en doorbreekt. Het antwoord is, YouTube reacties kopen. YouTube reacties helpen je om aan andere kijkers te laten zien dat jouw video’s absoluut de moeite waard zijn. 

YouTube reacties kopen uitgelegd

Laten we eerst eens uitleggen wat YouTube reacties precies zijn. Kies je ervoor om YouTube reacties te kopen dan plaats je bij een door jou gekozen video een door jou gekozen reactie. Elke reactie die je laat plaatsen ziet er dus anders uit en je bepaalt het zelf. 

De reacties worden geplaatst als echte reacties van YouTube gebruikers. Andere mensen zullen niet in de gaten hebben dat je zelf de tekst bepaald hebt en betaald hebt voor de YouTube reacties. 

Hoe het zit met de betrouwbaarheid van YouTube reacties kopen

Mensen zijn vaak wat terughoudend als het gaat om YouTube reacties kopen. Dat is ook niet zo gek, want er doen behoorlijk wat geruchten de rondte. We willen er dan ook op hameren dat je voor aanschaf van YouTube reacties niet zomaar een aanbieder moet kiezen.

Kies je voor een onbetrouwbare partij, dan is er de kans dat je niet krijgt waarvoor je hebt betaald, of dat direct duidelijk is dat de YouTube reacties gekocht zijn. Als YouTube erachter komt dat YouTube reacties gekocht zijn zullen ze waarschijnlijk verwijderd worden. Dit kun je voorkomen door je YouTube reacties bij een betrouwbaar bedrijf zoals ons te kopen. 

Wat YouTube reacties kopen voor jou kan betekenen

Je weet nu wat YouTube reacties zijn en wat het belang is van betrouwbare YouTube reacties, maar wat heb je er eigenlijk aan? Wil je opvallen op YouTube dan gaat dat niet zomaar. In Nederland wordt YouTube maandelijks meer dan 300 miljoen keer bezocht. Dat betekent een grote groep potentiële nieuwe fans, maar ook meer concurrentie.

Iedereen strijd voor de views en de abonnees. Je krijgt die pas als bezoekers het idee hebben dat jouw video’s de moeite waard zijn. YouTube reacties zijn zeer waardevol als het gaat om meer views en abonnees. Meer YouTube reacties laat namelijk zien dat je video’s maakt die de moeite waard zijn. 

Reacties zorgen bovendien op hun beurt weer voor reacties. Het zet bezoekers aan om ook hun mening over jouw YouTube video’s te delen. Als je veel positieve YouTube reacties hebt, is dat bewijs (social proof) dat men jouw video’s echt eens moet bekijken.

De voordelen van YouTube reacties

Er zitten voor jou als YouTuber heel wat voordelen aan het kopen van YouTube reacties. Het zorgt onder andere voor meer zichtbaarheid, een betere online reputatie en mogelijke kansen op samenwerkingen. We zetten de voordelen voor je op een rijtje:

 • Beter zichtbaar – Door goedkoop YouTube reacties te kopen word je vaker in de zoekresultaten en aanbevelingen van YouTube getoond. Hierdoor ben je beter zichtbaar.
 • Het moedigt anderen aan – Als kijkers zien dat je video’s veel YouTube reacties hebben dan moedigt ze dat aan om ook een YouTube reactie te plaatsen. 
 • Social proof – Het feit dat mensen op je video’s reageren is sociaal bewijs dat jouw account de moeite waard is. 

Kans op samenwerkingen – Meer YouTube reacties vergroot de kans dat mensen met je willen samenwerken.

Betrouwbaar & Discreet

Influencers vroegen het volgende...

De likefabriek.nl vervult jouw bestelling zo snel mogelijk. Afhankelijk van de huidige wachtrij wordt deze vervult. Vaak gebeurd dit binnen 24 uur.

Dat kan door middel van ons contact formulier. Wij streven er naar om altijd binnen 24 uren contact vragen te beantwoorden. 

Een ieder die op social media actief is, kan een klant zijn van Likefabriek.nl. Wij hebben daarom ook een zeer uiteenlopende doelgroep. Wie vind het nou niet fijn om meer volgers te hebben?

Naast het plaatsen van leuke content en het actief bijhouden van je pages is het kopen van likes, views, volgers etc. de beste manier om populairder te zijn. 

Bij wet is het zeker niet verboden om je kanaal een boost te geven, mits je hier geen commerciële doeleinden mee hebt. Ook kan het in strijd zijn tegen de regels van een platform. Maar het is bij wet dus volledig legaal.

Dit hangt af van het product af. We hebben likes, volgers, streams etc.  vanuit Nederland, maar ook vanuit een wereldwijde database. Dit staat altijd per product duidelijk beschreven.

LikeFabriek.nl klanten aan het woord..
Anoniem
Lees verder
Ik heb me nog nooit zo populair gevoelt nadat ik mijn social media kanalen een boost heb gegeven. Mijn Youtube kanaal haalde iedere keer net 90.000 views, ik koop er nu standaard 10.000 bij zodat ik over de 100k grens heen ben.
Anoniem
Lees verder
Super snelle Spotify streams via Likefabriek.nl gekocht. Bedankt voor de extra kortingsacties. Morgen bestel ik nog even wat likes voor mijn Instagram erbij.
Anoniem
Lees verder
de Likefabriek.nl is voor mij het punt om te starten met social media. Veel van mijn vrienden hadden duizenden volgers en likes. Dat wilde ik ook, dat deze droom zo snel uit is gekomen had ik echter niet verwacht. Snelle levering en een zeer goede kwaliteit.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Maya

  Ik koop vaker met mijn beste vriendin.

  21 mei 2024
 • Avatar

  Jojo

  Goed

  Erg leuk. Ik hoop dat het lukt.

  30 april 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service