Instagram Volgers

Instagram Volgers

Vanaf 1,50

Krijg meer volgers voor jouw Instagram via de LikeFabriek. Vul hieronder de URL in naar je account en kies het aantal volgers dat jij voor ogen hebt. Wij leveren uiteraard discreet. Zo zal niemand weten dat jij Instagram volgers hebt gekocht. Zodra de betaling binnen is, beginnen wij meteen met de verwerking van je bestelling.

Vul hier je Instagram gebruikersnaam in, druk op enter of de knop "Profiel ophalen" en controleer daarna of het profiel hieronder bij jouw gebruikersnaam hoort.
Selecteer hier het aantal volgers dat jij wilt kopen om jouw Instagram profiel te laten groeien

Ben je actief op Instagram dan weet je hoe belangrijk het aantal Instagram volgers zijn. Je populariteit en invloed in de echte wereld lijkt er soms aan afgemeten te worden. Het is iets wat ondertussen heel normaal is geworden “Hoeveel Insta volgers heb jij?”.

Het erover hebben is één, maar de Instagram volgers daadwerkelijk krijgen is een ander verhaal. Gelukkig is het nu mogelijk om Instagram volgers te kopen. Het is een manier om de beeldvorming over jouw account te verbeteren. Maar hoe zit dat precies, Instagram volgers kopen en wat zijn de voordelen van Instagram volgers kopen.

Over het kopen van Instagram volgers

Laten we het eerst eens hebben over wat Instagram volgers kopen eigenlijk inhoudt. Eigenlijk is het vrij eenvoudig, je koopt bij ons Instagram volgers die je automatisch op je account ziet verschijnen. Om hoeveel Instagram volgers het gaat, is afhankelijk van je budget. Maar maak je geen zorgen, Instagram volgers kopen is goedkoper dan je denkt.

Oké, Instagram volgers kopen is niet gratis, maar vanaf een paar euro kom je al een heel eind. Dat geeft ook beginnende content creators de kans om hun Instagram account te voorzien van meer volgers. 

Is het kopen van Instagram volgers de moeite waard?

Als we kijken naar onze klanten dan krijgen we vaak terug hoe blij ze zijn dat ze tot de aanschaf van Insta volgers zijn over gegaan. Wat we vaak horen is dat het voor veel Instagram creators bijna onmogelijk leek om zelf meer volgers te krijgen. Regelmatig posten, reageren op volgers, reels maken en samenwerkingen met anderen, het lijkt allemaal niet te baten.

Door Instagram volgers te kopen kregen deze Instagram creators de kans om te groeien. Zelfs bij de aanschaf van een klein pakket Instagram volgers. Dat is mogelijk omdat Instagram gebruikers de neiging hebben om accounts te volgen met veel Instagram volgers en likes. Door Instagram volgers te kopen kun je het sneeuwbaleffect in gang zetten. 

De voordelen van Instagram volgers kopen op een rijtje

Als Instagram creator wil je natuurlijk weten wat de voordelen zijn van Instagram volgers kopen. We zetten de belangrijkste voordelen hier voor je op een rijtje:

 1. Instagram volgers kopen zorgt voor een kick-start van je carrière. Iets waar je normaal gesproken maanden, zo niet jaren over doet, realiseer je nu binnen no-time.
 2. Door Instagram volgers te kopen word je zichtbaar bij mogelijke nieuwe volgers. Het is absoluut waar dat Instagram gebruikers de voorkeur hebben voor Instagram accounts met veel volgers. Het is iets psychologisch waar je als creator handig gebruik van kunt maken.
 3. Door Instagram volgers te kopen val je op bij influencers en merken. Dit kan leiden tot interessante samenwerkingen die voor nog meer Instagram volgers kunnen zorgen. 
 4. Meer Instagram volgers maakt je account geloofwaardig. Het wekt de indruk dat jouw account de moeite waard is om ook te volgen. 

Tips van experts voor meer Instagram volgers 

Ik denk dat ondertussen wel duidelijk is wat de voordelen van Instagram volgers kopen zijn. De boost die dit met zich meebrengt, kun je als creator goed gebruiken. Maar dat is niet de enige manier om meer Instagram volgers te krijgen en te houden. Dit zijn tips van experts voor meer Instagram volgers:

Tip 1. Zorg dat de basis goed is 

Het is belangrijk dat je een goede indruk maakt bij potentiële Instagram volgers. Dat begint bij een profiel dat volledig is ingevuld. Neem nog eens een kijkje op je Instagram account om jezelf ervan te verzekeren dat je al de velden volledig hebt ingevuld. Controleer ook of alle informatie nog up-to-date is en schrijf een korte boeiende bio die nieuwe Instagram volgers aanspreekt.

Tip 2. Plaats regelmatig nieuwe content  

Op Instagram accounts zie je dat er soms heel veel wordt gepost en op andere momenten weer heel weinig. Deze inconsistentie zal je zeker Instagram volgers kosten. Zorg er dan ook voor dat je regelmatig content op Instagram plaatst. 

Het is het beste om in ieder geval één keer per dag nieuwe content te plaatsen. Vind je dat moeilijk, bedenk dan hoeveel content je wel kunt genereren. Kies je ervoor om twee keer in de week een post te plaatsen, houd hier dan ook aan vast. Om te zorgen dat je consistent post is slim om een contentkalender te maken en je berichten vooraf in te plannen. 

Tip 3. Bepaal je doelgroep en post hiervoor 

Doe onderzoek naar je ideale klant en post berichten die deze doelgroep aanspreekt. Heb je gebrek aan inspiratie, kijk dan eens wat je concurrentie doet. Zoek op internet ook de ideale dag en het ideale tijdstip om voor jouw doelgroep te posten. 

Meer populariteit door meer Instagram volgers

Instagram volgers kopen kan je populariteit een flinke boost geven. Maak het jezelf makkelijk en gebruik deze kans om jouw zichtbaarheid online te vergroten. 

Betrouwbaar & Discreet

Influencers vroegen het volgende...

De likefabriek.nl vervult jouw bestelling zo snel mogelijk. Afhankelijk van de huidige wachtrij wordt deze vervult. Vaak gebeurd dit binnen 24 uur.

Dat kan door middel van ons contact formulier. Wij streven er naar om altijd binnen 24 uren contact vragen te beantwoorden. 

Een ieder die op social media actief is, kan een klant zijn van Likefabriek.nl. Wij hebben daarom ook een zeer uiteenlopende doelgroep. Wie vind het nou niet fijn om meer volgers te hebben?

Naast het plaatsen van leuke content en het actief bijhouden van je pages is het kopen van likes, views, volgers etc. de beste manier om populairder te zijn. 

Bij wet is het zeker niet verboden om je kanaal een boost te geven, mits je hier geen commerciële doeleinden mee hebt. Ook kan het in strijd zijn tegen de regels van een platform. Maar het is bij wet dus volledig legaal.

Dit hangt af van het product af. We hebben likes, volgers, streams etc.  vanuit Nederland, maar ook vanuit een wereldwijde database. Dit staat altijd per product duidelijk beschreven.

LikeFabriek.nl klanten aan het woord..
Anoniem
Lees verder
Ik heb me nog nooit zo populair gevoelt nadat ik mijn social media kanalen een boost heb gegeven. Mijn Youtube kanaal haalde iedere keer net 90.000 views, ik koop er nu standaard 10.000 bij zodat ik over de 100k grens heen ben.
Anoniem
Lees verder
Super snelle Spotify streams via Likefabriek.nl gekocht. Bedankt voor de extra kortingsacties. Morgen bestel ik nog even wat likes voor mijn Instagram erbij.
Anoniem
Lees verder
de Likefabriek.nl is voor mij het punt om te starten met social media. Veel van mijn vrienden hadden duizenden volgers en likes. Dat wilde ik ook, dat deze droom zo snel uit is gekomen had ik echter niet verwacht. Snelle levering en een zeer goede kwaliteit.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Harold

  Als ik de volgers hier koop, krijg ik volgers van goede kwaliteit. Altijd!

  10 juni 2024
 • Avatar

  Ole

  Snel

  24 mei 2024
 • Avatar

  Armani

  Erg leuk

  Ik zag de reviews. Echt leuk! Samen met een vriendin volgers gekocht. We zijn startende influencers en hadden meer volgers nodig. Dit heeft geholpen.

  13 mei 2024
 • Avatar

  Vanes

  Top

  De kwaliteit is op!

  30 april 2024
 • Avatar

  Joanne

  Top

  Het werkt. Je ziet echte volgers.

  22 april 2024
 • Avatar

  Caith

  Hoe mer, hoe beter...

  Meer volgers gekocht, omdat ik zo graag bekend wil worden.

  16 april 2024
 • Avatar

  Jip

  Ook gekocht

  Geweldig…

  5 april 2024
 • Avatar

  Frits

  Meer volgers

  Ik heb eindelijk 20.000 behaald en ik ga zeker voor meer.

  1 april 2024
 • Avatar

  Talie

  Een groeiende volgersaantal

  Ik ben echt tevreden, omdat ik zie hoe mijn volgersaantal blijft groeien.

  27 maart 2024
 • Avatar

  Tino

  Goed

  Voor mij was dit echt een goede boost. Meer volgers inspireren mij. Ik kies altijd voor meer en dat doe ik via jullie. Jullie zijn top!

  18 maart 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service