Instagram Likes

Instagram Likes

Vanaf 0,79

Meer likes voor je Instagram nodig? Bij de Likefabriek bestel je hieronder eenvoudig zoveel likes als je wilt. Vul je account hieronder in en selecteer het aantal likes dat je wenst. Zodra de betaling is verwerkt, gaan wij direct over tot het verwerken van de bestelling. Wij leveren discreet, zodat alleen jij weet dat je likes gekocht hebt.

Vul hier je Instagram gebruikersnaam in, druk op enter of de knop "Media ophalen" en selecteer daarna de foto/video waar je het product op wilt ontvangen.
Lukt het niet? Klik dan hier om handmatig een URL in te voeren.
Selecteer hier het aantal likes dat jij wilt kopen om jouw Instagram foto of video te laten groeien

Het zal je vast niet verbazen dat het social media gebruik onder Nederlanders het afgelopen jaar weer is toegenomen. Het gaat dan met name om een toename van Instagram en TikTok gebruikers. Tijd dus om je Instagram account een boost te geven met Instagram likes.

Het zou leuk zijn als je die Instagram likes op een organische manier kunt genereren, maar meer Instagram gebruikers zorgen ook voor meer content creators. De concurrentie is moordend ook voor creators die hoogwaardige content maken. Instagram likes kopen kan je een voorsprong geven. 

Over het kopen van Instagram likes 

Insta likes kopen is iets wat de laatste tijd steeds vaker gedaan wordt. Een van de redenen daarvoor is het feit dat het steeds moeilijker is om op organische manier volgers en Instagram likes te krijgen. Daarmee willen we niet zeggen dat je content niet de moeite waard is, het is simpelweg heel moeilijk om eruit te springen.

Instagram likes kopen kan jou het zetje in de juiste richting geven. Wat zijn Instagram likes precies? Je kunt bij ons kiezen uit verschillende pakketten met Instagram likes. Voor elk budget is er een pakket met Instagram likes die bij je past. Een kleine boost, of juist een grote, het kan allemaal. 

Waarom Instagram likes kopen de moeite waard is 

Zoals je eerder hebt kunnen lezen is Instagram een platform dat steeds meer gebruikers krijgt. Laten we de cijfers er eens bijpakken. In Nederland zijn meer dan 15,5 miljoen mensen actief op social media waarvan 7,65 miljoen op Instagram. Alleen op Facebook zitten meer gebruikers. 

Instagram laat de andere social mediakanalen zoals TikTok, Twitter en Snapchat ver achter zich. Een goede reden om meer in te zetten op Instagram. Dit zijn andere voordelen van Instagram likes kopen

 • Mensen volgen de massa – Heb je veel Insta likes dan trekt dat andere Instagram volgers. 
 • Instagram likes geven je autoriteit – Instagram gebruikers nemen accounts en posts met meer Instagram likes serieuzer dan andere accounts.
 • Het geeft je de kans op samenwerkingen – Content creators die een samenwerking aan willen gaan doen dat het liefst met account met veel Instagram likes. 
 • Instagram likes boosten meer likes – Een post met veel likes ontvangt sneller meer likes van andere kijkers. 

Wat je nog meer kunt doen om Instagram likes te krijgen

Instagram likes kopen is een goed begin om je Instagram account een boost te geven. Maar dat is slechts het begin. Wij helpen je graag met de beste tips om nog meer Instagram likes te krijgen.

Tip 1. Post regelmatig

Wil je meer Instagram likes en meer volgers dan moet je regelmatig posten. Het beste is om dagelijks een nieuwe post te plaatsen. Het regelmatig posten kost wel wat tijd. Ons advies is om meerdere posts tegelijkertijd te maken en over meerdere dagen in te plannen. Tijdens een zo’n sessie kun je posts voor de hele week maken of zelfs langer wanneer je lekker in de flow zit. 

Tip 2. Vergeet de hashtags niet

Onderzoek heeft aangetoond dat betrokkenheid van volgers 13% groter is als een post hashtags heeft. Een goede reden dus om de hashtags weer in je posts te introduceren als je dat niet al gedaan heeft. Hashtags geven je Instagram volgers een goed beeld van de inhoud van je bericht. 

Tip 3. Communiceer met je volgers

Je weet ondertussen hoe moeilijk het is om Instagram likes en Instagram volgers te krijgen. Als je ze eenmaal hebt, is het belangrijk om ze ook vast te houden. Dat kan onder andere door met je Instagram volgers te communiceren. Plaatsen ze een Instagram like of een comment, reageer hier dan op. 

Tip 4. Post op het juiste moment

Voor elk social media kanaal zijn verschillende momenten waarop posts beter bekeken worden dan op andere momenten. De beste dag om te posten op Instagram en Instagram likes te krijgen is op dinsdag en woensdag. Het beste tijdstip is tussen 10:00 uur en 13:00 uur. 

Is het kopen van Instagram likes wel de moeite waard

Het is zeker de moeite waard om Instagram likes te kopen. Door de enorme concurrentie op Instagram is het voor content creators steeds moeilijker om Instagram likes te krijgen en een grote schare volgers op te bouwen. Viraal gaan, of gedeeld worden door een grote content creator lijkt hierdoor een kwestie van geluk. Iets dat maar voor een paar mensen is weggelegd.

Om te voorkomen dat al je inspanningen voor niets zijn kun je Instagram likes kopen. Deze geven je account een zetje in de juiste richting. Hierdoor voorkom je dat je het plezier van Instagram posts maken verdwijnt. Het zorgt ervoor dat je zin blijft hebben om goede en leuke content te maken die Instagram gebruikers aanspreekt.

Betrouwbaar & Discreet

Influencers vroegen het volgende...

De likefabriek.nl vervult jouw bestelling zo snel mogelijk. Afhankelijk van de huidige wachtrij wordt deze vervult. Vaak gebeurd dit binnen 24 uur.

Dat kan door middel van ons contact formulier. Wij streven er naar om altijd binnen 24 uren contact vragen te beantwoorden. 

Een ieder die op social media actief is, kan een klant zijn van Likefabriek.nl. Wij hebben daarom ook een zeer uiteenlopende doelgroep. Wie vind het nou niet fijn om meer volgers te hebben?

Naast het plaatsen van leuke content en het actief bijhouden van je pages is het kopen van likes, views, volgers etc. de beste manier om populairder te zijn. 

Bij wet is het zeker niet verboden om je kanaal een boost te geven, mits je hier geen commerciële doeleinden mee hebt. Ook kan het in strijd zijn tegen de regels van een platform. Maar het is bij wet dus volledig legaal.

Dit hangt af van het product af. We hebben likes, volgers, streams etc.  vanuit Nederland, maar ook vanuit een wereldwijde database. Dit staat altijd per product duidelijk beschreven.

LikeFabriek.nl klanten aan het woord..
Anoniem
Lees verder
Ik heb me nog nooit zo populair gevoelt nadat ik mijn social media kanalen een boost heb gegeven. Mijn Youtube kanaal haalde iedere keer net 90.000 views, ik koop er nu standaard 10.000 bij zodat ik over de 100k grens heen ben.
Anoniem
Lees verder
Super snelle Spotify streams via Likefabriek.nl gekocht. Bedankt voor de extra kortingsacties. Morgen bestel ik nog even wat likes voor mijn Instagram erbij.
Anoniem
Lees verder
de Likefabriek.nl is voor mij het punt om te starten met social media. Veel van mijn vrienden hadden duizenden volgers en likes. Dat wilde ik ook, dat deze droom zo snel uit is gekomen had ik echter niet verwacht. Snelle levering en een zeer goede kwaliteit.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Jonas

  Ik zou graag meer willen hoor.

  27 mei 2024
 • Avatar

  Omar

  Geen spijt van.

  24 mei 2024
 • Avatar

  Flex

  Goed

  Goed. Geen problemen met de aangekochte likes.

  8 mei 2024
 • Avatar

  Rach

  Meer...

  Graag meer likes!

  30 april 2024
 • Avatar

  Wim

  Echte likes

  Likes gekocht bij jullie en ik ben tevreden.

  23 april 2024
 • Avatar

  Marino

  Goed

  Het werkt uitstekend. Beste site om likes te kopen!

  16 april 2024
 • Avatar

  Peter

  Tevreden met de likes.

  Je krijg waarvoor je hebt betaald. I like it.

  5 april 2024
 • Avatar

  Nes

  Meer gekocht

  Vandaag nog 25K erbij gekocht. Zeer tevreden met jullie service.

  27 maart 2024
 • Avatar

  Julia

  Blij en tevreden

  Hartelijk dank voor de bestelling. Ik kreeg nauwelijks 50 likes per post, maar nu krijg ik veel meer.

  19 maart 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service