YouTube Shorts Likes

Vanaf 0,49

De LikeFabriek levert jou meer shorts likes op je YouTube video’s. Voer de link naar je account in en kies de video waar jij meer shorts likes op wilt hebben. Wij leveren discreet, niemand kan zien dat jij shorts likes gekocht hebt. Na betaling starten wij direct met het vervullen van de order.

Selecteer hier het aantal likes dat jij wilt kopen om jouw YouTube short te laten groeien

Betrouwbaar & Discreet

Influencers vroegen het volgende...

De likefabriek.nl vervult jouw bestelling zo snel mogelijk. Afhankelijk van de huidige wachtrij wordt deze vervult. Vaak gebeurd dit binnen 24 uur.

Dat kan door middel van ons contact formulier. Wij streven er naar om altijd binnen 24 uren contact vragen te beantwoorden. 

Een ieder die op social media actief is, kan een klant zijn van Likefabriek.nl. Wij hebben daarom ook een zeer uiteenlopende doelgroep. Wie vind het nou niet fijn om meer volgers te hebben?

Naast het plaatsen van leuke content en het actief bijhouden van je pages is het kopen van likes, views, volgers etc. de beste manier om populairder te zijn. 

Bij wet is het zeker niet verboden om je kanaal een boost te geven, mits je hier geen commerciële doeleinden mee hebt. Ook kan het in strijd zijn tegen de regels van een platform. Maar het is bij wet dus volledig legaal.

Dit hangt af van het product af. We hebben likes, volgers, streams etc.  vanuit Nederland, maar ook vanuit een wereldwijde database. Dit staat altijd per product duidelijk beschreven.

LikeFabriek.nl klanten aan het woord..
Anoniem
Lees verder
Ik heb me nog nooit zo populair gevoelt nadat ik mijn social media kanalen een boost heb gegeven. Mijn Youtube kanaal haalde iedere keer net 90.000 views, ik koop er nu standaard 10.000 bij zodat ik over de 100k grens heen ben.
Anoniem
Lees verder
Super snelle Spotify streams via Likefabriek.nl gekocht. Bedankt voor de extra kortingsacties. Morgen bestel ik nog even wat likes voor mijn Instagram erbij.
Anoniem
Lees verder
de Likefabriek.nl is voor mij het punt om te starten met social media. Veel van mijn vrienden hadden duizenden volgers en likes. Dat wilde ik ook, dat deze droom zo snel uit is gekomen had ik echter niet verwacht. Snelle levering en een zeer goede kwaliteit.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Uz

  Ik hoef mij geen zorgen meer te maken met de weinige likes die ik kreeg.

  4 juni 2024
 • Avatar

  Dada

  Likes bestellen

  Meer likes besteld.

  15 mei 2024
 • Avatar

  Sus

  Goed

  Kwaliteit is goed. Tevreden met de likes.

  26 april 2024
 • Avatar

  Josta

  Groei

  Nu krijg ik veel meer likes. Ik ben er blij mee.

  1 april 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service