YouTube Live Viewers (60 minuten)

Vanaf 0,99

De LikeFabriek levert jou meer live viewers (60 minuten) op je YouTube video’s. Voer de link naar je account in en kies de video waar jij meer live viewers (60 minuten) op wilt hebben. Wij leveren discreet, niemand kan zien dat jij live viewers (60 minuten) gekocht hebt. Na betaling starten wij direct met het vervullen van de order.

Selecteer hier het aantal viewers dat jij wilt kopen om jouw YouTube livestream te laten groeien
Geef hier aan wanneer je de bestelling van start wilt laten gaan. Standaard wordt deze direct geleverd, je zult dan echter wel live moeten zijn.

YouTube live viewers kopen, vergroot je aantrekkingskracht 

YouTube live viewers kopen – YouTube is een van de grootste social media kanalen. Wereldwijd kijken dagelijks miljoenen mensen naar video’s op het platform. Dit heeft contentcreators de kans gegeven om door te breken en naam te maken voor zichzelf. 

Bekende YouTubers zoals Jake Paul, Enzo Knol en Mr. Beast hebben miljoenen YouTube views. Ze hebben van YouTube hun beroep weten te maken en verdienen hier een aardig bedrag mee. 

Wil je deze status ook bereiken dan weet je ondertussen dat doorbreken niet zo eenvoudig is. Ook bekende YouTubers zijn niet zomaar aan de top gekomen. Wat ze gedaan hebben om hier te komen? YouTube live viewers kopen.

Wat zijn YouTube live viewers

Laten we het eerst hebben over wat YouTube live viewers kopen inhoudt. Als je via onze website YouTube live viewers koopt dan wordt de gekozen YouTube livestream door 50 tot 5000 extra YouTube viewers bekeken. Hiermee laat je aan andere kijkers zien dat je livestream de moeite waard is. 

Over YouTube live viewers kopen

Om betrouwbare YouTube live viewers te kopen voer je eerst de URL van je YouTube livestream in. Vervolgens kies je het aantal YouTube live viewers dat je wil kopen. Je kunt kiezen voor 50 tot 5000 viewers. De prijs begint al bij € 0,99. YouTube live viewers zijn dus ook nog eens heel goedkoop.

Vervolgens voer je in wanneer je YouTube livestream start en ga je naar afrekenen. Je kunt onder andere met iDEAL betalen. Na het voltooien van de betaling zie je de YouTube live viewers vanzelf verschijnen tijdens de livestream. Elke viewer zal 60 minuten naar je livestream kijken.  

Wat YouTube live viewers kopen de moeite waard maakt

YouTube live viewers kopen is zonder meer de moeite waard. Een van de belangrijkste redenen om YouTube live viewers te kopen is het feit dat je YouTube livestreams beter zichtbaar zullen zijn en meer kijkers zullen trekken. 

Als een YouTube livestream meer kijkers heeft, zal dat op organische wijze ook andere kijkers aantrekken. Bedenk zelf maar eens hoe je besluit om iets te bekijken op YouTube. Als een livestream weinig YouTube views heeft, ga je waarschijnlijk direct door naar de volgende stream. Maar als een livestream een groot aantal live viewers heeft dan blijf je hangen. 

 

Voordelen van YouTube live viewers kopen

Om je een beter idee te geven van de voordelen die YouTube live viewers kopen voor jou hebben zullen we de voordelen hier benoemen. 

 • Verbeter je zichtbaarheid – Als je YouTube live viewers koopt, zal dat je zichtbaarheid op YouTube vergroten. Je livestream en je account zullen hierdoor sneller opvallen.
 • Maakt je geloofwaardiger – YouTube live viewers kopen helpt je om jezelf als autoriteit neer te zetten en geloofwaardiger te maken. Kijkers hebben meer respect voor goed bekeken livestreams. 
 • Stimuleert organische groei – YouTube live viewers kopen zorgt voor een snelle boost die zal resulteren in organische groei. Het brengt een sneeuwbaleffect op gang die zorgt voor nog meer viewers en abonnees.
 • Blijf de concurrentie voor – Op YouTube is heel veel concurrentie, door je account een boost te geven blijf je de concurrentie voor. Gratis youtube live viewers verkrijgen kan namelijk even duren!
 • Goedkope manier van promotie – YouTube live viewers kopen is zeer goedkoop. 50 viewers zullen je nog geen euro kosten. Andere marketingmethodes zijn veel prijziger.

Tips voor meer YouTube Abonnees

YouTube live viewers kopen is een van de beste manieren om meer zichtbaarheid te genereren voor jezelf. Maar YouTube live viewers kopen is niet het enige wat je zal helpen om door te breken op YouTube. Er zijn nog een aantal strategieën die je toe kunt passen om meer aandacht op YouTube te krijgen. 

 1. Plaats regelmatig content – Zorg dat je regelmatig en het liefst op gezette momenten content plaatst. Veel grote YouTubers plaatsen elke week op een vaste dag en vast tijdstip content.
 2. Zorg voor interactie – Als mensen je YouTube account eenmaal hebben gevonden is het van belang om de aandacht vast te blijven houden. Als kijkers een reactie plaatsen is het zeer belangrijk dat je daar snel op reageert.
 3. Ga collabs aan – Zoek andere YouTubers om content mee te maken. Door samen video’s te maken vergroot je het aantal personen die je video’s te zien krijgen.
 4. Optimaliseer voor zoekmachines – Schrijf captions bij je video’s met daarin relevante zoekwoorden. Dit zijn woorden die veelvuldig door mensen worden gezocht op Google. 

YouTube live viewers kopen, het pad naar succes

YouTube live viewers kopen is een zeer nuttig middel om door te breken op YouTube. Het zal ervoor zorgen dat je livestreams beter bekeken worden. Hiermee breng je een sneeuwbaleffect op gang. Meer YouTube live viewers zorgt voor meer abonnees die op hun beurt weer voor meer views zorgen enzovoort.

Betrouwbaar & Discreet

Influencers vroegen het volgende...

De likefabriek.nl vervult jouw bestelling zo snel mogelijk. Afhankelijk van de huidige wachtrij wordt deze vervult. Vaak gebeurd dit binnen 24 uur.

Dat kan door middel van ons contact formulier. Wij streven er naar om altijd binnen 24 uren contact vragen te beantwoorden. 

Een ieder die op social media actief is, kan een klant zijn van Likefabriek.nl. Wij hebben daarom ook een zeer uiteenlopende doelgroep. Wie vind het nou niet fijn om meer volgers te hebben?

Naast het plaatsen van leuke content en het actief bijhouden van je pages is het kopen van likes, views, volgers etc. de beste manier om populairder te zijn. 

Bij wet is het zeker niet verboden om je kanaal een boost te geven, mits je hier geen commerciële doeleinden mee hebt. Ook kan het in strijd zijn tegen de regels van een platform. Maar het is bij wet dus volledig legaal.

Dit hangt af van het product af. We hebben likes, volgers, streams etc.  vanuit Nederland, maar ook vanuit een wereldwijde database. Dit staat altijd per product duidelijk beschreven.

LikeFabriek.nl klanten aan het woord..
Anoniem
Lees verder
Ik heb me nog nooit zo populair gevoelt nadat ik mijn social media kanalen een boost heb gegeven. Mijn Youtube kanaal haalde iedere keer net 90.000 views, ik koop er nu standaard 10.000 bij zodat ik over de 100k grens heen ben.
Anoniem
Lees verder
Super snelle Spotify streams via Likefabriek.nl gekocht. Bedankt voor de extra kortingsacties. Morgen bestel ik nog even wat likes voor mijn Instagram erbij.
Anoniem
Lees verder
de Likefabriek.nl is voor mij het punt om te starten met social media. Veel van mijn vrienden hadden duizenden volgers en likes. Dat wilde ik ook, dat deze droom zo snel uit is gekomen had ik echter niet verwacht. Snelle levering en een zeer goede kwaliteit.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Zea

  Leuk. Ik heb mijn bestelling ontvangen.

  12 juni 2024
 • Avatar

  Vivian

  Ik heb ook een bestelling geplaatst.

  23 mei 2024
 • Avatar

  Ben

  Top

  Jullie hebben mijn viewers wel snel geleverd. Bedankt.

  3 mei 2024
 • Avatar

  Christel

  Het lukte de eerste keer.

  Ik wil graag meer.

  5 april 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service