TikTok Shares

TikTok Shares

Vanaf 0,60

Koop hier eenvoudig meer shares voor je TikTok video’s. Voer de gebruikersnaam van je account in het daarvoor bestemde balkje hieronder en selecteer hoeveel shares jij wilt. Wij leveren discreet, dus niemand behalve jijzelf weet dat jij deze shares gekocht hebt. Zodra de betaling binnen is, verwerken wij de order.

Selecteer hier het aantal shares dat jij wilt kopen om jouw TikTok video te laten groeien

TikTok Shares kopen, je weg succes

TikTok Shares kopen – TikTok is een social media platform dat in korte tijd zeer populair is geworden. Het platform werd in 2017 gelanceerd en heeft nu meer dan 5 miljoen gebruikers in Nederland. Het is dan ook niet zo gek dat je graag gezien wil worden op TikTok.

Maar hoe doe je dat met zoveel concurrentie op het platform? Het antwoord is TikTok Shares kopen. Je hoeft niet meer jaren te wachten voordat je een handjevol volgers en TikTok Shares krijgt, koop TikTok Shares en je zult snel meer volgers krijgen. 

TikTok Shares kopen uitgelegd

Je hebt vast wel eens van TikTok Shares kopen gehoord, maar wat betekent het nu precies. Als je voor TikTok Shares kopen kiest, wordt je video met anderen gedeeld. Hoeveel keer je video gedeeld wordt, bepaal je zelf aan de hand van het pakket dat je koopt. Voor € 15,99 heb je al duizend shares. 

De betrouwbaarheid van TikTok Shares

Veel mensen vragen zich af of TikTok Shares kopen wel betrouwbaar is en echt werkt. Het kopen van TikTok Shares is betrouwbaar zolang je ze aanschaft bij een betrouwbare aanbieder. Een goede aanbieder van TikTok Shares zorgt zowel voor veilige transacties als het direct leveren van de bestelde TikTok Shares.

Kies je voor een aanbieder die niet betrouwbaar is, dan is er een kans dat je de TikTok Shares die je koopt niet krijgt, of dat ze door TikTok aangemerkt worden als nep. Dit zijn vaak aanbieders die mensen lokken met gratis TikTok Shares. 

De voordelen van TikTok Shares kopen

Voordat je overgaat op TikTok Shares kopen wil je eerst weten wat voor voordeel er eigenlijk aanzit voor jou. Een van de belangrijkste voordelen voor jou als TikTokker is dat je video beter zichtbaar wordt voor anderen. Als je video niet gezien wordt is het heel moeilijk om naam voor jezelf te maken.

TikTok Shares kopen zorgt ervoor dat je opvalt bij TikTok en ook vaker door het algoritme getoond wordt. Je wordt dus niet alleen zichtbaarder door de gekochte TikTok Shares, maar ook door de boost in het algoritme die volgt.

Dit zijn de belangrijkste voordelen van TikTok Shares kopen op een rijtje:

 • Beter zichtbaar – Val op bij een groter publiek.
 • Ga viraal – Doordat meer mensen je video zien is er ook meer kans dat je video viraal gaat. 
 • Naamsbekendheid – Doordat mensen je video zien zal je naam ook in de toekomst opvallen. De kans is hierdoor groter dat mensen je gaan volgen en toekomstige video’s gaan liken of sharen.
 • Snel resultaat – Wil je op organische wijze doorbreken op TikTok dan heb je daar een lange adem voor nodig. TikTok Shares kopen zal ervoor zorgen dat je snel populair wordt. 
 • Meer vertrouwen – Als iemand veel TikTok Shares heeft laat dat zien dat mensen vertrouwen in je hebben. Dit trekt weer andere mensen aan. 

Tips om viraal te gaan op TikTok

Wil je viraal gaan op TikTok dan moet je opvallen bij het TikTok algoritme. Dat kun je doen door TikTok Shares te kopen. Hierdoor zal het algoritme je sneller tonen en val je op bij TikTok-gebruikers. Dit geeft je een zetje in de goede richting, maar om echt door te breken moet je ook goede content maken. Hier een paar tips om video’s te maken waarmee je zeker viraal gaat op TikTok.

Tip 1. Zorg voor een video van goede kwaliteit 

Als je TikTok Shares koopt is dat een stap in de goede richting om viraal te gaan, maar zorg er wel voor dat je video ook van goede kwaliteit is. Dan hebben we het niet alleen over een leuk filmpje. Het geluid moet goed zijn en het beeld moet scherp zijn. Daarbij is het van belang om verticaal te filmen. 

Tip 2. Houd het kort maar krachtig

TikTok gebruikers hebben een hele korte spanningsboog. Een video mag dan ook zeker niet te lang zijn. Daarbij moet je ervoor zorgen dat je je kijkers in de eerste paar seconden weet te boeien. Dit kun je onder andere doen door kort te vertellen waar de video over gaat. Laat hierin geen lange stiltes vallen, anders is je kijker weg en heeft TikTok Shares kopen alsnog geen zin.

Tip 3. Plaats je video op het juiste moment

Wil je viraal gaan dan kun je je video het beste plaatsen op een moment dat er veel TikTokkers online zijn. Om erachter te komen wat het juiste moment is voor jouw doelgroep ga je naar Creator tools en dan Analytics. 

TikTok Shares kopen voor snel succes

Wil je snel succes op TikTok dan is TikTok Shares kopen een handige en goedkope manier om dat te bereiken. Bespaar jezelf de stress en frustratie van wachten op het moment dat je video eindelijk viraal gaat en help het lot een handje.

Betrouwbaar & Discreet

Influencers vroegen het volgende...

De likefabriek.nl vervult jouw bestelling zo snel mogelijk. Afhankelijk van de huidige wachtrij wordt deze vervult. Vaak gebeurd dit binnen 24 uur.

Dat kan door middel van ons contact formulier. Wij streven er naar om altijd binnen 24 uren contact vragen te beantwoorden. 

Een ieder die op social media actief is, kan een klant zijn van Likefabriek.nl. Wij hebben daarom ook een zeer uiteenlopende doelgroep. Wie vind het nou niet fijn om meer volgers te hebben?

Naast het plaatsen van leuke content en het actief bijhouden van je pages is het kopen van likes, views, volgers etc. de beste manier om populairder te zijn. 

Bij wet is het zeker niet verboden om je kanaal een boost te geven, mits je hier geen commerciële doeleinden mee hebt. Ook kan het in strijd zijn tegen de regels van een platform. Maar het is bij wet dus volledig legaal.

Dit hangt af van het product af. We hebben likes, volgers, streams etc.  vanuit Nederland, maar ook vanuit een wereldwijde database. Dit staat altijd per product duidelijk beschreven.

LikeFabriek.nl klanten aan het woord..
Anoniem
Lees verder
Ik heb me nog nooit zo populair gevoelt nadat ik mijn social media kanalen een boost heb gegeven. Mijn Youtube kanaal haalde iedere keer net 90.000 views, ik koop er nu standaard 10.000 bij zodat ik over de 100k grens heen ben.
Anoniem
Lees verder
Super snelle Spotify streams via Likefabriek.nl gekocht. Bedankt voor de extra kortingsacties. Morgen bestel ik nog even wat likes voor mijn Instagram erbij.
Anoniem
Lees verder
de Likefabriek.nl is voor mij het punt om te starten met social media. Veel van mijn vrienden hadden duizenden volgers en likes. Dat wilde ik ook, dat deze droom zo snel uit is gekomen had ik echter niet verwacht. Snelle levering en een zeer goede kwaliteit.

Recensies

Kwaliteit
100%
Prijs
100%
Snelheid
100%
Service
100%

Beoordeeld door 02 klant(en)

Sorteer op

 • Avatar

  Jan

  Geweldig

  Shares ontvangen. Snel geleverd.

  14 mei 2024
 • Avatar

  Rida

  Goed

  Ik bestelde ook shares. Echt goed.

  2 mei 2024
 • Avatar

  Noah

  Goed

  Meer shares gekocht.

  18 april 2024
 • Avatar

  Marcus

  Tevreden

  Tevreden met de kwaliteit van de shares, de service, en de snelheid. Top!

  15 april 2024
 • Avatar

  Mina

  Prijs

  Het werkt supergoed en de prijzen? Betaalbaar! De service is ook top.

  25 maart 2024

Laat hier feedback over achter

Your email address will not be published.

Kwaliteit
Prijs
Snelheid
Service